Sábado, 26/11/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
No Data

Kundërshto të bëhesh i njohur

Kundërshto të bëhesh i njohur

talenti

Kundërshto të bëhesh i njohur

Ai tërhoqi vëmendjen se disa persona, për tu ndjerë të veterealizuar, dalin kundër të gjithëve, duke mos u konfirmuar me ta në çdo gjë. Ata e bëjnë këtë thjesht për tu dukur dhe për tu njohur, pasi e ka të pamundur veteaktualizimin në mënyrë pozitive. Kështu, ai ndjek linjën kundër rrymës. Veçse kjo, mund të përdoret ndonjëherë kundër kujtdo që sjell një frymë të re, një ide, mendim dhe perceptim të ri, siç u ndodhi profetëve dhe të dërguarve të Zotit, si dhe reformatorëve në çdo kohë dhe vend.