Segunda-feira, 2/8/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Kundër rënies së flokëve me lëvore të arrës

Kundër rënies së flokëve me lëvore të arrës

9k=(3)

Lëngu që merret nga përzierja e gjetheve dhe e lëvorës së jashtme të degëve të arrës, përdoret kundër rënies së flokëve, ato forcojnë rrënjët e qimeve.

  • Merren 30-40g. gjethe dhe lëvore degësh të njoma, me një liter ujë dhe ziejnë për 10-15 minuta me lëngun e vakur shpërlahet koka darkave.
(Visited 159 times, 1 visits today)
Top