Domingo, 9/8/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Kundër dhembjes së kokës është mirë të lexohet në ujë ky ajet i Kur’anit fisnik

Kundër dhembjes së kokës është mirë të lexohet në ujë ky ajet i Kur’anit fisnik

Kundër dhembjes së kokës është mirë të lexohet në ujë ky ajet i Kur’anit fisnik:
A nuk e dinë ata, të cilët nuk besuan se qiejt e toka ishin të ngjitura, e Ne i ndamë ato të dyja dhe ujin e bëmë bazë të jetës së çdo sendi; a nuk besojnë? (El Enbija, 30)
Pasi të lexohet ky verset i Kur’anit fisnik, i sëmuari e pinë atë ujë.
Transmetohet se Pejgamberi s.a.v.s. kur ka pasur dhembje koke, ka hapur duart duke lexuar kaptinat El Fatiha, dhe Felek e Nas dhe me duart ka fërkuar fëtyrën. Pas kësaj dhembja në kokë ka pushuar. (fq. 379)

(Visited 1,069 times, 1 visits today)
Top