Domingo, 25/9/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

KULMI I PAFAJËSISË!

KULMI I PAFAJËSISË!

fëmijët më të zgjuar

 

 

 

KULMI I PAFAJËSISË!

E ëma të voglit të saj i tha:
– Biri im! Lexoje dhjetë herë kaptinën Ihlas dhe Zoti ty ka për të të ndërtuar një shtëpi në Parajsë!

Fëmija filloi të lexonte, ndërsa e ëma së bashku me të e përsëriste kaptinën, pas pak ai ndaloi së lexuari duke iu kthyer së ëmës me këto fjalë:
– O nënë! Ndalo, ndalo, mos lexo, sepse ti do të banosh me mua në shtëpinë time!!!

Përktheu: Agron Islami

(Visited 78 times, 1 visits today)