Sexta-feira, 29/5/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Kujt i jepen tri gjëra, i është dhënë rizku më i mirë

Kujt i jepen tri gjëra, i është dhënë rizku më i mirë

Kujt i jepen tri gjëra, i është dhënë rizku më i mirë i dunjasë dhe i ahiretit:
– Ai që është i kënaqur me kaderin
– Ai që duron në fatkeqësi dhe
– Ai që lutet në rehati

Abdullah ibn Mes’udi, Allahu qoftë i kënaqur prej tij.

(Visited 152 times, 1 visits today)
Top