Quarta-feira’, 29/6/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Kujdesu për tri çështje rreth natës së Kadrit

Kujdesu për tri çështje rreth natës së Kadrit

Kujdesu për tri çështje rreth natës së Kadrit:

E para: prej në fillim të Ramazanit lute Allahun që ta mundësojë të arrish natën e Kadrit.

E dyta: mos e neglizho namazin e sabahut dhe të jacisë me xhemat, e sidomos në dhjetëditëshin e fundit.

E treta: fal qoftë edhe pak namaz nate gjatë gjithë muajit, e më shumë në dhjetëshen e fundit dhe thuaje duanë, të cilën kur e pyeti Aishja, radijAllahu anha, profetin, alejhi selam se çfarë të them o i dërguar i Allahut nëse e arrijë natën e Kadrit, ai i tha: ‘Thuaj: Allahume ineke afuwun tu hibul afwe feafuanna.’ O Allah, Ti je Falës, e do faljen, më fal mua.

Shejh Shenkiti

Përktheu: Qendra Kur’anore

(Visited 108 times, 1 visits today)