Sexta-feira, 18/10/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Kujdes, këta 4 persona asnjëherë mos i lëndo

Kujdes, këta 4 persona asnjëherë mos i lëndo

Kujdes, këta katër persona asnjëherë mos i lëndo:

– Personin që ta vlerësoj dashurinë

– Personin i cili të besoj dhe gjithnjë ishte besnik

– Personin që asnjëherë nuk ta theu premtimin

– Personin i cili edhe pavarësisht kushteve të vështira gjithnjë ishte pranë teje

 

(Visited 544 times, 1 visits today)
Top