Segunda-feira, 1/3/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

KUJDES FYTYREN!

KUJDES FYTYREN!

KUJDES FYTYREN!

Te gjitha këto preparate kozmetike, nuk kane mundësi me ta zbardhu fytyrën prej nxirjes se saj nga mëkatet.
Mëkatet si thote Ibn Tejmije ndikon jo vetëm ne shpirtin tone, por edhe ne trupin tone “Mekatet e nxijnë fytyrën, errëson zemrën, dobëson trupin, pakëson rriskun dhe te bene te urrejtur te njerëzit . ( El Fetawa,10, 630).
Te ruajmë sytë, gjuhen dhe gjymtyrët tona nga mëkatet, se ato nxijnë zemrën dhe fytyrën.

Allahu i ndriçonte fytyrat tona me dritën e besimit!

(Visited 127 times, 1 visits today)
Top