Domingo, 28/2/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Ku kanë nevojë plakat për martesë?!

Ku kanë nevojë plakat për martesë?!

Thuhet se një grua e vjetër ishte sëmurë e djali i saj erdhi me një mjek. Pasi mjeku e pa plakën të zbukuruar dhe të veshur me rroba te reja, kuptoi çka kishte ajo dhe tha: -Kjo ka nevojë për një burrë (për t’u martuar). Pyeti djali i hutuar:
-Ku kanë nevojë plakat për martesë?! Nëna i tha: -Hesht ti, mjeku di për çdo gjë më mirë se ti… Buzëqesh.

Marrë nga libri i Aid el-Karni “Ibtesim”

(Visited 170 times, 1 visits today)
Top