Quarta-feira’, 22/9/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Ku do jetojne ateistet mbasi te vdesin?

Ku do jetojne ateistet mbasi te vdesin?

pyetje pergjigje

Pyetje: ”Çfarë është Ateizmi…”

Imam Albani: ”Çfarë?”

Pyetje: ”…dhe çfarë është gjykimi fetar mbi atë?”

Imam Albani: ”Ateizmi është mohim i fesë.”

Pyetje: ”Dhe gjykimi?”

Imam Albani: ”Dhe gjykimi është se ata (ateistet) do të qëndrojnë përgjithmonë në Xhehennem.”

(Visited 104 times, 1 visits today)
Top