Domingo, 7/3/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Ku janë agjëruesit?’

Ku janë agjëruesit?’

Pejgamberi alejhi selam ka thënë: “Është një portë në Xhenet që quhet Rejjan, nga e cila do të hyjnë agjëruesit Ditën e Ringjalljes dhe askush tjetër nuk do të hyjë andej, përveç atyre. Do të thirret: ‘Ku janë agjëruesit?’ Ata do të ngrihen dhe askush tjetër nuk do të hyjë nga ajo portë përveç tyre. Kur ata të kenë hyrë të gjithë, ajo do të mbyllet dhe askush nuk do të hyjë më që andej.”
Buhari (1896)

(Visited 38 times, 1 visits today)
Top