Terça-feira, 6/12/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
No Data

Ku ‘blihet’ lumturia?

Ku ‘blihet’ lumturia?

Ku ‘blihet’ lumturia?

Sikur të ekzistonin lokale që shesin lumturinë do t’i gjesh njerëzit që garojnë dhe vrapojnë për ta blerë atë qoftë edhe me çmime të larta. Por të mjerët harrojnë se ajo është një sexhde që bëhet për Allahun. ”Çdo rob që i bën sexhde Allahut, atij i shkruhet një sevapë, i shlyhet një mëkat, ngritet një shkallë. Shtojini sexhdet”.

Përshtati: Valdet Kamberi