Terça-feira, 20/4/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Kthehuni nëpër shtëpitë e juaja sepse për hir të Milingonës do t’ju bie shi

Kthehuni nëpër shtëpitë e juaja sepse për hir të Milingonës do t’ju bie shi

Kishte kapur thatësirë e madhe dhe bënte kohë pa rënë asnjë pikë nga shiu .
Sulejmani a.s doli me ushtrinë e vetë të bënte Istiska(kërkim shiu). Por, në një cep të fushës një Milingonë ishte shtrirë në shpinë dhe lëvizte duart edhe këmbët, duke thënë:
” O All-llahu im, mos na shkatërro për shkak mëkateve birit Ademit!”
Sulejmani a.s e dëgjonte dhe e kuptonte gjuhën e saj. Ushtrisë i tha:
“Kthehuni nëpër shtëpitë e juaja sepse për hir të Milingonës do t’ju bie shi”

(Visited 228 times, 1 visits today)
Top