Sábado, 10/6/2023 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
United States
+11C

Krasniqi pritet të formojë partinë e re

Krasniqi pritet të formojë partinë e re

Sipas gazetës Lajm, deputetët e përfolur që mund t’i bashkohen kësaj partie të re janë: Jakup Krasniqi, Fatmir Limaj, Hydajet Hyseni, Flora Brovina, Justina Pula – Shiroka, Muhamet Mustafa dhe Emin Gërbeshi.

jakup krasniqi
Së shpejti pritet që Jakup Krasniqi të bëjë publike formimin e partisë së re, prej së cilës do të formohet edhe një grup i ri parlamentar me deputetë të PDK-së.

 

Sipas gazetës Lajm, deputetët e përfolur që mund t’i bashkohen kësaj partie të re janë: Jakup Krasniqi, Fatmir Limaj, Hydajet Hyseni, Flora Brovina, Justina Pula – Shiroka, Muhamet Mustafa dhe Emin Gërbeshi, e ka shumë gjasa që pjesë e këtij Grupi Parlamentar të jenë edhe Nijazi Idrizi, Nait Hasani Xhevahire Izmaku e Azem Syla.

 

Paralajmërimet për një parti të re janë bërë edhe më parë nga kreu i Kuvendit të Kosovës, Jakup Krasniqi. Sipas burimeve të gazetës Lajm, arsyeja e zvarritjes së formimit të kësaj partie mund të ketë qenë çështja e procesit gjyqësor ndaj Fatmir Limajt.