Segunda-feira, 25/10/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

KQZ publikon rezultatet përfundimtare

KQZ publikon rezultatet përfundimtare

kqz

Komsioni Qendror i Zgjedhjeve në orën 16:20 shpalli Rezultatet Përfundimtare të Zgjedhjeve Lokale 2013 për Kuvendet Komunale.

Kryetarja e KQZ-së, Valdete Daka, bëri të ditur se nga ky moment fillon të rrjedhë afati prej 24 orësh për ankesa pranë Panelit Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa.

Rezultatet Përfundimtare të Zgjedhjeve Lokale 2013 për Kuvendet Komunale – janë publikuar në faqen zyrtare të Komisionit Qendror të Zgjedhjeve dhe përfshijnë:

 

• Statistika të Përgjithshme

• Rezultatet sipas Komunave

• Statistikat sipas Komunave

• Rezultatet sipas Vendvotimeve

• Statistikat sipas Vendvotimeve

• Rezultatet sipas ulëseve të subjekteve nëpër Komuna

• Rezultatet e të gjithë kandidatëve sipas Komunave

• Rezultatet e kandidatëve sipas Vendvotimeve

• Votat me Kusht dhe votat me Postë sipas Komunave

Në linkun më poshtë mund ti shihni të gjitha këto:

 

http://www.kqz-ks.org/sq/lajme/Details/148

(Visited 35 times, 1 visits today)
Top