Segunda-feira, 17/5/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Kosova, vendi ku pakica e sundon shumicën!

Kosova, vendi ku pakica e sundon shumicën!

kosova shumica

Kosova, vendi ku pakica e sundon shumicën!
(Vendi ku 96%-shi i popullsisë është musliman)

Vendi ku femrat e mbuluara përjashtohen nga shkolla për shkak se ato mbajnë shami!
Vendi ku mbulesa quhet kërcënim për të tjerët, ndërsa pederizmi e drejt për çdo njeri!
Vendi ku organizatat paguhen shqiptarët për t’i demoralizuar, ndërsa shqiptarët e lindur dhe rritur këtu quhen të paguar!
Vendi ku mbrojtësit e nderit (Plisat) quhen ekstremistë, ndërsa prishësit e nderit liberalistë!
Vendi ku atyre u thuhet ju shkoni në Arabi se këtu është Evropë, duam të bëjmë gjithçka çka bëhet nëpër botë!
Vendi ku keqtrajtohen të moralshmit edhe pse janë shumicë absolute, vendi ku mbrojtësit e nderit mbyllen nëpër burgje!
Vendi ku prostitutave dhe shkijeve u ndërtohen vendbanime komode, ndërsa familjarëve Shqiptarë të masakruar në luftë u ç’kyçet rryma e u thuhet “ju keni borxhe”.
Vendi ku ligji vlen vetëm për të dobëtin ndërsa hetimet vazhdojnë për të fortin!
Vendi ku policia e konfiskon drogën dhe pastaj vetë e shet atë!
Vendi ku para dillerave as ata nuk munden me bë zë!
Vendi ku për të hyrë në pushtet bëhet luftë, ku presidentja në pushtet vjen me parashutë!
Vendi ku për t’i përmbushur standardet shitet çdo gjë, të cilat asnjë pushtetar nuk i di cilat janë ato!

Shkroi: Bekim Thaqi

(Visited 40 times, 1 visits today)
Top