Sábado, 16/10/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Kopra

Kopra

kopra

Kopra

Kopra përmban substancë flavonoide të quajtur kuercetinë.
Kuercetina është një substancë anti-karcinogjene dhe mundë të jetë e dobishme për pacientët me kancer të cilët janë në terapi me kemoterapi apo rrezatim.
Mundë të jetë me dobi edhe për problemet me tretje dhe spazma(shtrëngime) në traktin tretës.
Përgatitni caj me kopër dhe eliminon gazërat nga trakti tretës.
Gjithashtu ndihmon në eliminimin e këlbazes nga mushkërite.
Mundë ta përdorni si sallate, në gjellëra apo si caj.

Përktheu dhe përshtati: Dr. Abdurrezak

(Visited 662 times, 1 visits today)
Tags:
Top