Quarta-feira’, 11/12/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Kontribo edhe ti për zgjerimin e xhamisë “Dine Hoxha”!

Kontribo edhe ti për zgjerimin e xhamisë “Dine Hoxha”!

Kontribo edhe ti për zgjerimin e xhamisë “Dine Hoxha”!

Të kontribojmë të gjithë sëbashku që të blejmë një hapësirë për xhaminë “Dine Hoxha” ku ndër vite besimtarët falen jashtë në kushte të vështira.

Për më shumë info na kontaktoni në inbox. kliko

Kontribo qoftë duke e shpërndarë se ndoshta bëhesh sebeb që dikush të kontribojë dhe ta shkruan Zoti sevapin dhe ty sikur ke ndërtuar një Xhami!

(Visited 42 times, 1 visits today)
Top