Segunda-feira, 21/9/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Kombinim i mrekullueshem !

Kombinim i mrekullueshem !

Kombinim i mrekullueshem !

Pejgamberi ynë, Muhamedi (Paqja dhe bekimet e Allahut qofshin mbi të!) ka thënë: “Me të vërtetë, kjo fara e zezë është shërim për çdo sëmundje, përveç helmueses.” Aisha tha: “Ç’është helmuesja?” Pejgamberi tha: “Vdekja!” [Trans. Buhariu].Omeri, radijallahu anhu, rrëfen se Profeti, alejhi selam, ka thënë: “Ushqehuni me vajin e ullirit dhe lyhuni me të, pasi ai është nga një pemë e bekuar.” (Tirmidhiu, Ibn Maxhe dhe të tjerë, hadithi është i saktë)

(Visited 71 times, 1 visits today)
Top