Sábado, 1/10/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Me vaj të kokrrës se zezë kundër astmës dhe kollës

Me vaj të kokrrës se zezë kundër astmës dhe kollës

 

Me vaj të kokrrës se zezë kundër asmtës dhe kollës

Kolla dhe astma

  • Fërkoni me vajin e farës së zezë kraharorin dhe shpinën ,
  • pini 3 herë në ditë nga një lugë të vogël vaj të kokrrës se zezë (mëngjes drekë dhe darkë),
  • gjithashtu hidhni dy lugë të vogla në ujë të vluar dhe thithni avullin e tij.

Profeti Muhamed (a.s.) gjithmonë i ka këshilluar muslimanët të kujdesen për shëndetin e tyre dhe, si një doktor i vërtetë i ka dhënë zgjidhje sëmundjeve të ndryshme. Në një hadith Profeti (a.s.) ka thënë: “Në këtë farën e zezë gjendet shërimi i çdo shqetësimi, përveç vdekjes”

(Visited 195 times, 1 visits today)