Sábado, 22/1/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Kokrrën e zezë mund ta përdorni cdo ditë në mënyra të ndryshme

Kokrrën e zezë mund ta përdorni cdo ditë në mënyra të ndryshme

Këshilla të tjera: Fara e zezë mund të konsumohet me shumë lloj ushqime ku disa do të i cekum më posht:

1- Me supë,

2- Me sallata të ndryshme,

3- Me gjella të ndryshme,

4-Me qushmtë,jogurt…

5- Me mjaltë,

6-Me ujë,

7- Mund ta përdorni gjat cdo kohe të ushqimit…

HABETU SEVDA – FARA E BEREQETIT (fara e zezë)

Allahu xh.sh. thote ne Kur’an:

“…dhe asaj i eshte dhene çdo send…” (En Neml, 23)

Profeti(s.aw.s) ka thene:

“Me te vertete perdoreni faren e zeze,ajo eshte sherim per cdo semundje pervec vdekjes”

Sahihu Buhariut 7:591

(Visited 139 times, 1 visits today)
Top