Domingo, 25/9/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Kokrrat e ullirit dhe diabeti

Kokrrat e ullirit dhe diabeti

Kokrrat e ullirit

Kokrrat e ullirit bëjnë mirë kur i konsumojnë ata që vuajnë nga sëmundja e sheqerit. Është e këshillueshme që diabetikët të hanë sidomos kokrra jeshile, të cilat shuajnë etjen që shkakton diabeti. Kokrrat e gjelbra të ullirit shërojnë diabetin, por të sëmurët me këtë sëmundje duhet të hanë nga pesë kokrra ulliri të gjelbra esëll në mëngjes për pesë ditë rresht.

(Visited 429 times, 1 visits today)