Segunda-feira, 24/1/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Kokerra e zeze (Nigella sativa,fara e bereqetit)

Kokerra e zeze (Nigella sativa,fara e bereqetit)

Nga Ebu Hurejre r.a. transmetohet se Pejgamberi s.a.v.s. ka thënë:
“Fara e zezë përmban në vete ilaç për çdo sëmundje, përveç vdekjes.” (Hadithi është sahih dhe e shënojnë Buhariu dhe Muslimi në përmbledhjet e tyre të haditheve)

Vaji i farës së zezë (Nigela Sativa) ka një përdorim të gjerë rreth 2500 vjeçar dhe gjurmët e përdorimit të tij janë gjetur në qytetërimet e lashta greke dhe egjiptiane. Sot, vaji i farës së zezë konsiderohet si një ilaç universal dhe i jashtëzakonshëm për mirëqenien.

Vaji i farës së zezë ka efekte të mrekullueshme, sidomos ndaj sëmundjeve që burojnë nga dobësia dhe inefiçenca e sistemit imunitar.

Vajin mund ta gjeni ne:

Bioshop +37745943754 (viber ) Gjilan

Bio shopi gjendet Gjilan afër shkollës së mesme teknike ‘Mehmet Isai.

(Visited 428 times, 1 visits today)
Top