Domingo, 28/11/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Koha më e mirë për hixhame

Koha më e mirë për hixhame

Hixhamja është nxjerrja e gjakut të papastër nëpërmjet kupave nga venat periferike. Ky gjak nuk qarkullon për t’u pastruar as në veshka as në mëlçi.

Është i mbushur me toksina dhe prania e gjakut të vjetër që bën dhe vështirësinë e qarkullimit të gjakut. Hixhamja është forma më e mirë e pastrimit dhe rritjes së cilësisë dhe qarkullimit të mirë të gjakut.

Koha më e mirë për këtë është pranvera dhe vjeshta. Mars…shtator, prill…tetor, maj…nëntor. Gjaku shkatërrohet plotësisht për 120 ditë pra për 4 muaj. Prandaj është dhe e këshillueshme të bëhet 2 here ose 3 here në vit.

Hixhamja kuron shumë sëmundje por është dhe ruajtëse e shëndetit të mirë. Forcues i imunitetit dhe i memories. Ruajtës nga shumë sëmundje.

(Visited 553 times, 1 visits today)
Top