Sexta-feira, 10/7/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Koha e provimeve

Koha e provimeve

Tani qe eshte koha e provimeve, studenteve ju urojme sukses. Allahu jau shtofte diturine. AMIN.

’’Ai (Musai) tha: “Ma zgjero (më ndihmo) gjoksin tim! Dhe më lehtëso në këtë punë timen! Ma zgjidh nyjën e gjuhës time! Që t’a kuptojnë fjalën time!’’ (Kur’an, Ta Ha 25-28)
__________________________________________
Allahumme la sehla ila xhealtehu sehla we ennte texh’alul hazne idha shi’te sehla. (O Allahu im! Ska lehtesi perveç asaj qe Ti e ben te lehte. Ti je Ai qe te veshtiren kur te duash, e ben te lehtë).

(Visited 90 times, 1 visits today)
Top