Sexta-feira, 28/2/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Kocka e dobësuar, koka e ndezur me thinja, gruaja që nuk lindte fëmijë dhe ai thoshte

Kocka e dobësuar, koka e ndezur me thinja, gruaja që nuk lindte fëmijë dhe ai thoshte

Kocka e dobësuar, koka e ndezur me thinja, gruaja që nuk lindte fëmijë dhe ai thoshte:

“…asnjëherë nuk kam mbetur i zhgënjyer nga lutja ime për Ty, o Zoti im!” (Merjem: 4)

Edhe pse dyert dukeshin të gjitha të mbyllura, ai (Zekerija, alejhi selam) kurrë nuk e humbte shpresën.

Nga arabishtja: hoxhë Ahmed Kalaja

(Visited 144 times, 1 visits today)
Top