Segunda-feira, 28/9/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

”Kliko për të shikuar sa fëmijë do të keni”

”Kliko për të shikuar sa fëmijë do të keni”

femijet

Allahu thotë: “I Allahut është pushteti mbi qiejt dhe Tokën. Ai krijon çfarë të dojë. Ai i dhuron vajza kujt të dojë e djem kujt të dojë. Disave u dhuron të dyja gjinitë: djem e vajza; e, kë të dojë e lë pa fëmijë. Vërtet, Ai është i Gjithëdijshëm dhe i Fuqishëm.” (Esh-Shura 49 dhe 50)

Allahu thote: “Thuaj: askush dhe asgje tjeter, perveq Allahut, as ne qiej e as ne toke nuk e di te fshehten.”(Kuran, 27:65).

Dhe “Askush nuk e di çdo te ndodh te nesërmen.”(Kuran, 31:34).

Këto ajete Kuranore na bëjnë me dije se askush nuk e din të ardhmen dhe sa fëmijë do t’i kemi.

Andaj aplikacioni ‘kliko për të shikuar sa fëmijë do t’i kesh’bie ndesh direkt me Fjalët e Allahut të Lartmadhëruar,me saktësisht bie ndesh me besimin Islam.

(Visited 119 times, 1 visits today)
Top