Sexta-feira, 27/5/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Kjo sure Shëron nga çmendurija

Kjo sure Shëron nga çmendurija

Shërohuni me Suren El Fatiha -2-

Kjo sure Shëron nga çmendurija:BISMIL-LAHIRR-RRAHMANIRR-RRAHIM

Elhamdu lil-lahi Rabbil alemin.Err-rrahmanirr-rrahim.
Maliki jevmiddin. Ijjake na’budu ve ijjake nestein.
Ihdinas-siratal mustekim.Siratal-ledhine en’amte alejhim
Gajril magdubi alejhim ve led-dalin.”AMIN

PËRKTHIMI I SURE EL-FATIHA
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
1 . Me emrin e All-llahut, Mëshiruesit, Mëshirëbërësit!
الْحَمْدُ للّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ
2 . Falënderimi i takon vetëm All-llahut , Zotit të botërave!
الرَّحْمـنِ الرَّحِيمِ
3 . Mëshiruesit, Mëshirëbërësit!
مَالِكِ يَوْمِ الدِّينِ
4 . Sunduesit të ditës së Gjykimit!
إِيَّاكَ نَعْبُدُ وإِيَّاكَ نَسْتَعِينُ
5 . Vetëm Ty të adhurojmë dhe vetëm prej Teje ndihmë kërkojmë!
اهدِنَــــا الصِّرَاطَ المُستَقِيمَ
6 . Udhëzona në rrugën e drejtë!
صِرَاطَ الَّذِينَ أَنعَمتَ عَلَيهِمْ غَيرِ المَغضُوبِ عَلَيهِمْ وَلاَ الضَّالِّينَ
7 . Në rrugën e atyre ndaj të cilëve ke bekimin, e jo në të atyre që je i hidhëruar , dhe që kanë humbur !

(Visited 621 times, 1 visits today)