Quarta-feira’, 6/7/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Kjo rukje eshte per ç’bllokim te jetes pothuajse ne te gjitha sferat e jetes

Kjo rukje eshte per  ç’bllokim te jetes pothuajse ne te gjitha sferat e jetes

Kjo rukje eshte per ç’bllokim te jetes pothuajse ne te gjitha sferat e jetes

Degjoje me kufje

Degjoje cdo dite deri sa sheh ç’bllokim ne jete

Per me teper keni nevoje per trajtim nga ndonje rukjegji (musliman apo hoxhe qe njeh mire fushen e mesyshit,hasedit,mes’h-it dhe sihrit)

(Visited 666 times, 1 visits today)