Domingo, 15/12/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Kjo pike eshte prej pikave me te mira per alergjine, per aknet, per shtimin e spermatozoideve si dhe per shpejtesine e tyre

Kjo pike eshte prej pikave me te mira per alergjine, per aknet, per shtimin e spermatozoideve si dhe per shpejtesine e tyre

hixhame hixhame

Hixhame

Kjo pike eshte prej pikave me te mira per alergjine, per aknet, per shtimin e spermatozoideve si dhe per shpejtesine e tyre. Gjithashtu eshte e mire per ngushtimet e gjoksit, bllokimin e frymemarrjes si dhe kundra stresit e pagjumesise.

Pejgamberi, sal-lall-llahu alejhi ve selem, ka thënë: “Hixhameja në barkun e zbrazët është ilaç, e kur është i mbushur, atëherë ajo është sëmundje.

Ebu Hurejre transmeton se Pejgamberi sal-lall-llahu alejhi ve selem, ka thënë: “Kush bën hixhame ditën e shtatëmbëdhjetë, nëntëmbëdhjetë, ose njëzet e një të muajit, do të shërohet nga çdo sëmundje.

hixhame hixhame

 

(Visited 244 times, 1 visits today)
Top