Sexta-feira, 3/12/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Kjo ngjarje është e vërtetë dhe ka ndodhur në Francë..

Kjo ngjarje është e vërtetë dhe ka ndodhur në Francë..

Kjo ngjarje është e vërtetë dhe ka ndodhur në Francë..

Një motër muslimane, e cila barte nikabin, kishte hyrë në një ka dyqanet e Francës për të blerë disa gjëra ushqimore. Me të përfunduar pazarin e saj, ajo drejtohet drejt arkës për të bërë pagesën e saj dhe për çudi, arkëtarja ishte me origjinë marokene, e cila nuk e pëlqeu fare klienten.

Filloi t’ia llogariste gjërat që kishte blerë, ndërkohë i hidhte me forcë në anën tjetër të arkës, duke u mundur që ta nervozonte këtë motër muslimane. Teksa po arrinte nga fundi i llogarisë, e pa që motra nuk po nervozohej dhe ajo nuk durojë më shumë, andaj fillojë t’i bërtas dhe ta ofendojë atë dhe fenë e saj.

”Ne kemi mjaft probleme në Francë dhe veshja që ti bart është një prej problemeve tona. Ne këtu jemi për të bërë pazare dhe jo për të reklamuar fenë dhe historinë, e nëse ti je e interesuar për të praktikuar fenë, atëherë kthehu në vendin tënd dhe atje praktikoje fenë tënde ashtu siç keni dëshirë”. Motra muslimane e mbuluar ndaloi për një çast nga futja e gjerave në qese, e shikoi arkëtaren, pa rreth e rrotull nëse kishte ndonjë mashkull dhe pastaj e ngriti nikabin dhe e zbuloi fytyrën e saj. Ajo ishte biondinë me sytë blu, iu drejtua arkëtares duke i thënë: ”Unë jam franceze, Islami është feja ime dhe ky është vendi im. Ju e shitët fenë tuaj ndërsa ne e blemë atë”.

(Visited 162 times, 1 visits today)
Top