Sábado, 6/3/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Kjo është xhumaja e parë e këtij Ramazani. Mos neglizhoni në dua se shpresat për t’u pranuar janë më të mëdha

Kjo është xhumaja e parë e këtij Ramazani. Mos neglizhoni në dua se shpresat për t’u pranuar janë më të mëdha

Kjo është xhumaja e parë e këtij Ramazani. Mos neglizhoni në dua se shpresat për t’u pranuar janë më të mëdha.

Zot i Madhërishën që krijove dhe furnizove! Lësho mbi ne mëshirë, mirësi, bekime dhe begati. Pranoji agjërimin, adhurimet dhe punët tona, na bëj prej njerëzve të sinqertë dhe na largo nga e keqja në cilën formë qoftë. Shëroji të sëmurët, jepu zgjidhje halleve dhe brengosjeve dhe ruaj muslimanët nga cdo e keqe.

Hoxhë Mustafa Tërniqi

(Visited 163 times, 1 visits today)
Top