Quarta-feira’, 4/8/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

KJO ËSHTË SFIDA MË E RËNDË

KJO ËSHTË SFIDA MË E RËNDË

sfida
Kur ndokush nga njerëzit të pyet për gjendjen tënde, ndalesh pak dhe mendon.
E rikujton zemrën tënde të përmalluar dhe, nga gjendja jote e dhimbshme, në atë moment tenton të qash!
Mirëpo, e ngrit kokën lart dhe i përgjigjesh me gjithë modesti duke i thënë: Elhamdulilah (falënderimi i takon Allahut).
Ai ecën dhe në vete për ty thotë, sa mendjemadh që ishte, si e ngriti kokën kur e pyeta!!
Në fakt, ai nuk e di se ti e ngrite kokën tënde, jo nga mendjemadhësia e as kryelartësia, po nga frika që mos të pikojnë pikët e lotëve para tij, e ta zbulon se çfarë ke!!
Ky është kulmi i sfidës dhe ballafaqimi më i rëndë!
Nga arabishtja: Irfan JAHIU

(Visited 140 times, 1 visits today)
Top