Segunda-feira, 23/11/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Kjo është rukja që kryeengjëlli Xhebrail (Paqja qoftë mbi të!) i bëri Muhamedit (Paqja qoftë mbi të!)

Kjo është rukja që kryeengjëlli Xhebrail (Paqja qoftë mbi të!) i bëri Muhamedit (Paqja qoftë mbi të!)

BISMIL-LAAHI URǨIIKE MIN KUL-LI SHEJ-IN JUËDHIIKE, MIN SHER-RI KUL-LI NEFSIN UE ÂJNIN ȞAASIDIN, ALL-LLAAHU JESHFIIKE, BISMIL-LAAHI URǨIIKE / Me emrin e Allahut të bëj rukje3 nga çdo gjë që të dëmton, nga e keqja e çdo shpirti (njeriu) dhe syri smirëzi, Allahu të shëron, me emrin e Allahut të bëj rukje!“4; në transmetim vjen se kjo është rukja që kryeengjëlli Xhebrail (Paqja qoftë mbi të!) i bëri Muhamedit (Paqja qoftë mbi të!).

(Visited 369 times, 1 visits today)
Top