Sábado, 16/1/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Kjo është për ty që je i sprovuar me djajtë (mess,mësysh apo sihër) !!! Këshillë për xhinët …?!!

Kjo është për ty që je i sprovuar me djajtë (mess,mësysh apo sihër) !!! Këshillë për xhinët …?!!

Kjo është për ty që je i sprovuar me djajtë (mess,mësysh “(syri i keq apo hased )”apo sihër) !!! Këshillë për xhinët …?!!

Vendosi kufjet dhe dëgjoje me vëmendje ( edhe pse nuk e kupton mirë anglishten )

RUQYA | A POWERFUL MESSAGE TO THE JINN | SHEIKH KHALID AL-HIBSHI (HA) | MUST WATCH!!

(Visited 126 times, 1 visits today)
Top