Terça-feira, 20/4/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Kjo është një recetë, që ka të bëjë me rrëfimin e njeriut që ka shëruar kancerin

Kjo është një recetë, që ka të bëjë me rrëfimin e njeriut që ka shëruar kancerin

Sambucus nigra (Shtogu i zi)

Rrëfimi i njeriut që shëroi tumorin në tru

Kjo është një recetë, që ka të bëjë me rrëfimin e njeriut që ka shëruar kancerin. Ai kishte vuajtur nga tumori në kokë, me një madhësi prej 5,5 cm. Pas operimit tumori i ishte kthyer përsëri. Pas operacionit të dytë, me laser, këmba dhe dora e majtë i ishin paralizuar. Pasi kishte shkuar në rehabilitim, kishte njohur një njeri që ia kishte ndryshuar jetën. Më pas i kishte rrëfyer për bimën e shtogut të zi. Ekzistojnë rreth 30 lloje të shtogut, por më shërues janë shtogu i zi dhe ai i kuq. Për përgatitjen e ilaçit, duhet që kokrrat e shtogut të zi, t’i pastroni dhe më pas t’i vendosni në një kavanoz prej qelqit, duke i radhitur, një radhë shtog dhe një radhë sheqer, derisa kavanozin ta mbushni plot. Kavanozin e ruani në vendin me diell, të hapur. Pas dy javësh, kavanozin e mbyllni dhe e lini në frigorifer. Merrni së paku një lugë në çdo mëngjes në lukth të thatë, 10 minuta para shujtës. Njeriu kishte filluar me ilaçin ikur mjekët i kishin thënë se nuk kishte shpëtim, se kishte vetëm edhe tre muaj jetë. Muaj të tërë kanë kaluar, e ai është ende gjallë, e rezultatet e bëra kanë treguar se kanceri ishte zhdukur. Shtogu i zi ndikon në forcimin e sistemit imun dhe shërimin e shumë sëmundjeve.

(Visited 238 times, 1 visits today)
Top