Sexta-feira, 7/8/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Kjo është një drogë e re që është paraqitur në Kosovë

Kjo është një drogë e re që është paraqitur në Kosovë

11738134_901447419897116_5299738788795995512_n

Kjo është një drogë e re që është paraqitur në Kosovë.

Emri i saj është ”Gama Hydroksybutyrate”(C4H8O3) në Gjakovë për momentin nuk ka .Është qetësues i sistemit nervor qëndror zvogëlon stresin si dhe rritë shumë epshin seksual (Extazi e lëngshme).Përdoret në formë të pikave dhe pluhur të bardhë vepron pas 5 deri 10 min dhe zgjat 1.5 orë. Përdoret për përdhunime seksuale. Nëse kombinohet me alkool dhe subctanca psikotrope (anksiolitik-antidepresiv) shkakton depresion të rëndë respirator/vdekje e menjëhershme.

PS:Ju lutem rinisë Kosovare të kenë kujdes dhe të mos e përdorin këtë lloj substace.

Rrespekt për rininë tonë shqiptare të shëndoshë.

 

Dr. Ilir Grezda

(Visited 128 times, 1 visits today)
Top