Sábado, 22/2/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Kjo është duaja e Musës alejhi selam

Kjo është duaja e Musës alejhi selam

 

“O Zoti im, unë kam nevojë për çfarëdo që të më japësh!”
(Kasas: 24)

Kjo është duaja e Musës -alejhi selam- me të cilen iu drejtua Allahut ..

Allahu i dha atij familje, pasuri dhe e beri profet…

(Visited 109 times, 1 visits today)
Top