Quinta-feira, 23/1/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Kjo është duaja e Musait alejhi selam

Kjo është duaja e Musait alejhi selam

duaja e Musait alejhi selam

O Zoti im, unë kam nevojë për çfarëdo që të më japësh!”
(Kasas: 24)

Kjo është duaja e Musës -alejhi selam- me të cilen iu drejtua Allahut ..

Allahu i dha atij familje, pasuri dhe e beri profet…

(Visited 137 times, 1 visits today)
Top