Quinta-feira, 20/6/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Kjo eshte dashuria…Kjo eshte dashuria…

Kjo eshte dashuria…
Khalifja ebul-Abas ishte ulur, dhe afer kishte bashkeshorten e tij me te cilen po bisedonte, ndersa ajo po lozte me unazen e saj.
Per nje cast i rreshqiti unaza nga dora e saj dhe ra ne oborrin e shtepise…
Khalifja me shpejtesi hodhi unazen e tij, e ajo i tha: o udheheqes i muslimaneve cka te shtyri ta besh kete?!
Ai u pergjigje: u frigova qe unaza yte mund te ndihet e vetmuar keshtuqe e shoqerova me unazen time nga xhelozia qe t’mos qendroj e vetme.
A ka te tille ne kohen tone.
Pershtati: Valdet Kamberi

(Visited 40 times, 1 visits today)
Top