Domingo, 22/5/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Kjo dynja nuk është bërë për tu “futur me kokë në të”

Kjo dynja nuk është bërë për tu “futur me kokë në të”

Dikur ra një pikë mjalti në tokë. Një milingonë aty përreth shkoi të hante. Kështu teksa po e shijonte tha: Do futem brenda saj që ta shijojë “nga të katra anët” dhe kështu ngordhi e ngjitur në mjalt.

Kjo dynja nuk është bërë për tu “futur me kokë në të”, por për të ngrënë nga një kafshatë dhe për ti lënë edhe të tjerët të hanë, përndryshe mbytesh në të.
(Huazuar)

(Visited 268 times, 1 visits today)