Quarta-feira’, 17/7/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Kjo do te mbroje nga cdo armik inshaAllah – Degjoje cdo diteKjo do te mbroje nga cdo armik inshaAllah – Degjoje cdo dite

 

Kjo do te mbroje nga cdo armik inshaAllah – Degjoje cdo dite

Mesoje dhe recitoje cdo dite …

All-llahumme inna nexh’aluke fi nuhurihim ve ne’udhu bike min shururihim.

O Zot, prej Teje ndihmë kërkojmë të na mbrosh nga armiqësia e tyre; prej Teje ndihmë kërkojmë të na mbrosh prej djallëzisë së tyre.

Ebu Davudi 2/89, hadithin e ka bërë te vërtetë Hakimi dhe e ka pëlqyer Dhehebiu 2/142.

(Visited 121 times, 1 visits today)
Top