Quarta-feira’, 6/7/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Kjo çështje do të arrijë aty ku ka arritur dita dhe nata

Kjo çështje do të arrijë aty ku ka arritur dita dhe nata

images

Thotë i Dërguari, paqja e Zotit qoftë mbi të:
“Kjo çështje (Islami) do të arrijë aty ku ka arritur dita dhe nata.”
Islami do të përhapet në çdo vend ku arrin nata dhe dita, do të thotë në të gjithë rruzullin tokësor. Dhe vërtet, statistikat perëndimore flasin se Islami sot është prezent në çdo vend të botës. Statistikat na lajmërojnë se në vitin 2025 Islami do të jetë feja e parë për nga numri në nivel botëror. Në këtë nuk ka ekzagjerim por janë shifra reale që nuk dyshohet në to. Këto numra vijnë nga shkencëtarët jomuslimanë që i kanë bërë këto statistika.

(Visited 118 times, 1 visits today)