Segunda-feira, 24/2/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Kjo bimë vret 98 deri 100% të tumorit në vetëm 16 deri 24 orë!

Kjo bimë vret 98 deri 100% të tumorit në vetëm 16 deri 24 orë!

Artemisia annua

Kjo bimë vret 98 deri 100% të tumorit në vetëm 16 deri 24 orë! Por, askush nuk flet për këtë! Nuk është bërë gjë tjetër veçse të fshihet me forcë ky zbulim.

Në fakt, ekziston pikërisht kjo bimë ku përbërësit e tij, të kombinuar me hekur, janë në gjendje të shkatërrojnë tumorin në vetëm 16 orë. Emri i saj është “Artemisia Annua” dhe ju e shihni në foto.

Kjo bimë është bojkotuar sepse nuk kushton asgjë dhe mbahet larg komercializmit pikërisht për këtë shkak, ndonëse nga kjo bimë, zgjidhja për problemin e kancerit është shumë e shpejtë.

Kjo bimë, “Artemisia annua”, është një nga ato kura që mund të vrasë deri në 98% të qelizave të kancerit në vetëm 16 orë, thuhet qartë në hulumtimin e publikuar në “Life Science”.

Shkencëtarët e përfshirë në studim, pranojnë se substancat që rrjedhin nga “Artemisia annua” janë përdorur në mjekësinë kineze dhe mund të vrasin 98% të qelizave të kancerit të mushkërive në më pak se 16 orë.

Në fakt, bima në fjalë, më vete shkatërron 28% të qelizave kancerogjene, por e kombinuar me hekurin, çon në shkatërrimin total të tumorit: pra duke përdorur formulën Artemisia Annua + hekur = shërim.

(Visited 969 times, 1 visits today)
Top