Quinta-feira, 4/3/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Kisti Indian dhe dobitë shëruese

Kisti Indian dhe dobitë shëruese

Përmban veti pastruese dhe forcuese, i pastron arteriet dhe zorrët nga papastërtitë. – Eliminon bllokimin e mëlçisë të veshkave dhe fshikëzës urinare. – Përdoret si çaj kundra ftohjes. – Përdoret kundër kollës dhe bronkitit. – Ndihmon në rritjen e tonusit të trupit. – Vepron si tonik digjestiv. – Ndal gogësimën. – Pakëson thartirën e lukthit. – Stimulon tahitjen e urines. – Zbërthen gazrat. – Lehtëson dhëmbjet në zorrë. – Nxjerr parazitët jashtë zorrëve. – Stimulon ciklin mestrual. – Rrit tahitjen e qumështit nga gjoksi i nënës. – Qetëson dhe lehtëson dhëmbjet reumatike. – Rregullon proçeset oksidoreduktive dhe vendos ekulibrin në sistemin neuroendokrin, – Rrallon dhe menjanon gazrat e dëndur, të cilët grumbullohen në zorrë ose lukth. – Dendëson fluidet e trupit. – Përshpejton mardhëniet seksuale dhe është shumë veprues në shërimin e fluideve dhe lëngjeve që mblidhen në trup (lat. edem). – Eshte rregullues për ilaçe që shkaktojnë të vjella dhe shërben për shërimin e tretjeve të çrregulluara, të fermentuara apo të prishura (lat. Dispesia) dhe ënjtjeve që shoqërohen me dhimbje. – Gjithashtu ndihmon njerzit që vuajnë nga bronkitet kronike. – Ndihmon taijitjen e pështymës dhe përveç të tjerave ndihmon në shpërlarjen e pështymës viskoze.- Ndihmon taijtjen e spermës. – Nxit pasionin për seks, (dobitë nga vëllimi 7 – 15 nga libri gjithëpërfshirës i Ibën Nefisit 23/ 191,194 ose shiko adresën e internetit ëëë.khayma.com. – Lehtëson absorbimin përbërësve tretës. – Komponohet me temperamentin flegmatik të melçisë dhe të lukthit dhe e largon urthin e përkohshëm të lukthit. – Nihmon në sëmundjet e melçisë, dhe është kundra dhimbjeve të shpinës etj…

(Visited 100 times, 1 visits today)
Top