Quarta-feira’, 20/11/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Kiameti nuk do të ndodhë pa parë ju më parë dhjetë shenja

Kiameti nuk do të ndodhë pa parë ju më parë dhjetë shenja

Përcillet nga Hudhejfe bin Usejd El-Gifarij se Profeti alejhi selam ka thënë:

“ Kiameti nuk do të ndodhë pa parë ju më parë dhjetë shenja: lindja e Diellit nga perëndimi i tij, tymi, dalja e Je’xhuxheve dhe Ma’xhuxheve, ardhja e Isait, birit të Merjemes alejhi selam, Dexhali, tre çarjet e mëdha të tokës, një në lindje, një në perëndim dhe një në gadishullin arabik, zjarri që do të shfaqet në And që i shtynë njerëzit, apo i grumbullon ata në vendmbledhejn e tyre dhe i shoqëron ata kudo, në gjumin dhe kotjen e tyre.”

Ahmedi, Muslimi, Ebu Daudi, Tirmidhiu, Nesaiu dhe Ibn Maxhe

(Visited 76 times, 1 visits today)
Top