Segunda-feira, 25/3/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Ketri dhe arratKetri dhe arrat

Ketri dhe arrat

Ketrat kane nje kontribut te madh ne mbjelljen e mijera pemeve cdo vit anembane botes. Kjo, jo se kane nje deshire te papermbajtur per te mbjelle sa me shume peme, por sepse harrojne ku i fshehin kokrat e arrave.
Sigurisht, prej atyre arrave do te ushqehen serish ketrat. E mira nuk humbet.
Mbille nje te mire sot dhe ajo do ta gjeje rrugen e kthimit serish tek ti.

(Visited 7 times, 1 visits today)