Domingo, 29/11/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Këto janë të gjitha paratë që posedoj unë, a më mjaftojnë të blej një mrekulli?

Këto janë të gjitha paratë që posedoj unë, a më mjaftojnë të blej një mrekulli?

Hyn në barnatore një pesëvjeçare dhe i thotë shitësit: “Këto janë të gjitha paratë që posedoj unë, a më mjaftojnë të blej një mrekulli?”
Është çuditur shitësi kur e ka dëgjuar vogëlushen të kërkojë një mrekulli dhe e ka pyetur: “Pse?”
Vogëlushja është përgjigjur me gjithë sinqeritetin e saj: “Mjeku tha se vetëm mrekullia mund ta shpëtojë nënën time.”
O Allah, shëroji të sëmurët tanë! Amin!

Përkthim

(Visited 500 times, 1 visits today)
Top