Segunda-feira, 5/12/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
No Data

Këto janë simptomat e menopauzës. Mos u shqetësoni, nuk janë problematike!

Këto janë simptomat e menopauzës. Mos u shqetësoni, nuk janë problematike!

Menopauza është një fazë në të cilën kalojnë gratë. Ajo shoqërohet me simptoma që shfaqen edhe 10 vite para se të hyjnë në menopauzë. Më poshtë keni një listë të gjatë të të gjitha shenjave që përjetoni gjatë kësaj faze.

20 simptoma të menopauzës, me të cilën çdo grua përballet:
Ënjtje e pjesëve të ndryshme të trupit
Nëse dikush i prek, do të fillojnë të bërtasin
Shtim në peshë
Shfaqje të qimeve në pjesë të ndryshme të trupit
Qajnë për çdo gjë që ndodh

Probleme me gjumin
Probleme me kujtesën, që në disa momente nuk mbajnë mend as emrin e tyre
Shpërthime adoleshentësh
Ndryshime të gjendjes emocionale
Tororturojnë veten për t’ju përmbajtur komenteve të ndryshme
Afshe të nxehta
Akumulojnë shumë ujë në trup

Janë gjithmonë të gatshme për të argumentuar dhe për të diskutuar
Duan vetëm të hanë
Djersitje jonormale
Hanë ëmbëlsira në mënyrë të vazhdueshme
Probleme me përqëndrimin
Thonë me patjetër çdo gjë që ju vjen në mendje
Ju duket sikur do çmenden
Dëshirojnë të ulen pranë frigoriferit për shkak të nxehtësisë që ndjejnë
Shije.al